Työpaikkaohjaajakoulutus verkkokoulutuksena (Ravintola- ja catering-ala, puhtausala, matkailuala, elintarvikeala, luontoala)
Opiskelumuoto
Etäopiskelu
Koulutustyyppi
Lyhytkurssit
Koulutusaika
5.11.2025 - 5.11.2025
Paikkakunta
Verkkototeutukset
Haku päättyy
3.11.2025
Kohderyhmä
Työpaikkaohjaajakoulutus sopii työnantajille ja esimiehille sekä työntekijöille, jotka ovat tekemisissä toisen asteen ammatillisten opiskelijoiden kanssa. Työpaikkaohjauksessa toimivat henkilöt seuraavilla aloilla; ravintola- ja catering-ala, puhtausala, matkailuala, elintarvikeala, luontoala
Paikkoja jäljellä
30
Koulutuksen tavoite
Koulutuksen tarkoitus on perehdyttää työelämän edustajia opiskelijan ohjaamiseen työharjoittelun tai oppisopimuskoulutuksen aikana.
Toteutussuunnitelma
Koulutuksessa perehdytään tutkintojen ammattitaitovaatimuksiin, osaamisen ohjaukseen ja opiskelijan osaamisen arviointiin.
Koulutuksen sisältöjä ovat:
- työpaikkaohjauksen perusteet
- tutkinnon perusteet ja ammattittaitovaatimukset
- opiskelijan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS)
- koulutus- ja oppisopimus
- näyttö ja sen arviointi
- työssäoppimisen pelisäännöt ja palautteen antaminen
- alan lainsäädäntö
Hakeutuminen
Ajankohta: 15.5.2025 klo 15-18
Toteutus: TEAMS. Koulutukseen ilmoittautuneille toimitetaan Teams-linkki, jonka kautta voit liittyä koulutukseen.
Lisätietoja
Opettaja Sanna Kulmala, puh. 040 131 9946, sanna.kulmala@redu.fi
Koulutus on maksuton ja siitä saa osallistumistodistuksen