Kakkumestari
Opiskelumuoto
Lähiopiskelu
Koulutustyyppi
Ammatillinen perustutkinto
Koulutusaika
14.1.2025 - 30.4.2025
Paikkakunta
Rovaniemi
Haku päättyy
5.1.2025
Kohderyhmä
Koulutus on tarkoitettu sinulle, jolla on jo ruoka-alan osaamista ja haluat oppia valmistamaan konditoriatuotteita kahviloiden, ravintoloiden tai konditorialiikkeiden valikoimiin. Koulutus laajentaa ruoka-alan ammattilaisten osaamista, mutta soveltuu myös alan harrastajille. Koulutus ei vaadi aikaisempaa koulutusta eikä alan työkokemusta.
Koulutuksen tavoite
Koulutus antaa valmiuksia suunnitella ja valmistaa monipuolisia konditoriatuotteita. Tuotteina ovat erilaiset täyte- ja moussekakut, leivokset sekä pikkuleivät ja koristeet. Koulutuksessa perehdytään alan trendeihin, erilaisiin valmistustekniikoihin, erikoistuotteiden raaka-aineisiin sekä tuotteiden pakkaamiseen ja säilyttämiseen.
Toteutussuunnitelma
Koulutus toteutetaan joustavasti monimuotokoulutuksena, ja se on mahdollista suorittaa myös työn ohessa. Koulutus sisältää 10 lähiopetuspäivää iltaisin, itsenäisiä oppimistehtäviä sekä osaamisen näyttönä toimivan työnäytteen.
Koulutuksessa suoritetaan elintarvikealan perustutkinnon osa konditoriatuotteiden valmistus 20 osp. Koulutus sisältää myös hygieniapassikoulutuksen sitä tarvitseville.
Opinnot alkavat yhteisellä Teams-tapaamisella verkossa 14.1.2025 klo 15-16.
Lähiopetuksen aikataulu:
- 21.-22.1.2025 klo 14-19
- 4.-5.2.2025 klo 14-19
- 18.-19.2.2025 klo 14-19
- 11.-12.3.2025 klo 14-19
- 25.-26.3.2025 klo 14-19
- Näyttö tapahtuu yksilöllisen aikataulun mukaan työpaikoilla tai työnäytteena valinnaisesti: 1.-2.4.2025 TAI 23.-24.4.2025
Hakeutuminen
Opiskelijat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Koulutus on maksuton.
Lisätietoa:
Emmi-Maria Kemppe, puh. 040 548 99 13, emmi-maria.kemppe@redu.fi