Lähi- ja luontoruokakokki, ruokapalvelujen ammattitutkinto
Opiskelumuoto
monimuoto-opiskelu
Koulutustyyppi
Ammatillinen lisäkoulutus AT
Koulutusaika
7.8.2024 - 30.9.2025
Paikkakunta
Kittilä
Haku päättyy
25.7.2024
Kohderyhmä
Sinulle, jolla on jo ruokaan liittyvää osaamista, elämän kokemusta ja haluat tuottaa upeassa lappilaisessa ympäristössä elämyksiä niin kotimaisille kuin kansainvälisille asiakkaille. Painotamme koulutuksessa lähi- ja eräruokaa, luonnontuotteita, ympäristövastuuta ja palvelukokemusta.
Toteutussuunnitelma
Monimuotokoulutus sisältää kymmenen kolme päivää kestävää lähikoulutusjaksoa, verkko-opintoja ja oppimis-tehtäviä. Riippuen alan työkokemuksestasi koulutukseen voidaan sisällyttää työssäoppimisen jaksoja alan elinkeinossa. Koulutus soveltuu myös työn ohella suoritettavaksi. Oppisopimuskoulutus sisältää 4-6 kolme päivää kestävää lähikoulutusjaksoa, verkko-opintoja ja oppimistehtäviä. Oppisopimus edellyttää, että sinulla on koulutukseen soveltuva työpaikka. Lähi- ja verkko-opetuksen määrä tarkennetaan aiemman osaamisesi perusteella.Tarjoamme joustavan tavan oppia ja henkilökohtaisen tuen koko opiskelujen ajaksi.
Lähikoulutusjaksot toteutetaan Kittilässä, Levillä ja niiden lähiympäristössä. Koulutuksessa tarvitset keittiötyöskentelyyn ja luonnossa liikkumiseen soveltuvat työvaatteet.
Opiskelijamaksu on 200 €/tutkinto.
Hakeutuminen
Opiskelijat valitaan koulutukseen hakemuksen ja kouluttajan haastattelun perusteella. Haastattelu henkilökohtaisesti, Teams tai puhelimella. Tieto valinnasta / opiskelijaksi ottamisesta lähetetään hakijalle sähköpostitse.
Lisätietoa koulutuksesta:
- Anne Grön-Keskiniva, puh. 040 766 0903, Anne.Gron-Keskiniva@redu.fi
- Merja Makkonen puh. 040 182 7297, merja.makkonen@redu.fi (oppisopimuskoulutus)