Jälkiruokakondiittori
Opiskelumuoto
Monimuoto-opiskelu
Koulutustyyppi
Ammatillinen perustutkinto
Koulutusaika
19.5.2025 - 17.9.2025
Paikkakunta
Rovaniemi
Haku päättyy
4.5.2025
Kohderyhmä
Koulutus on tarkoitettu sinulle, jolla on jo ruoka-alan osaamista ja haluat oppia valmistamaan vaativia jälkiruokatuotteita kahviloiden, ravintoloiden tai konditorialiikkeiden valikoimiin. Koulutus toteutetaan joustavasti monimuotokoulutuksena ja se on mahdollista suorittaa myös työn ohessa. Koulutus laajentaa ruoka-alan ammattilaisen osaamista, mutta soveltuu myös alan harrastajalle. Koulutus ei vaadi aikaisempaa koulutusta eikä alan työkokemusta.
Koulutuksen tavoite
Koulutus antaa valmiuksia suunnitella ja valmistaa suklaa- ja makeistuotteita, jäätelöitä ja sorbetteja, jälkiruoka-leivonnaisia ja koristeita. Koulutuksessa perehdytään erilaisiin valmistustekniikoihin, erikoistuotteiden raaka-aineisiin sekä tuotteiden pakkaamiseen ja säilyttämiseen.
Toteutussuunnitelma
Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena ja se sisältää 4 lähiopetusjaksoa iltaisin, osaamisen näyttönä toimivan itsenäisesti tehtävän portfolion sekä oppilaitoksessa tehtävän työnäytteen. Koulutuksessa suoritetaan elintarvikealan perustutkinnon osa Leipomoalan erikoistuotteiden valmistus 15 osp. Koulutus sisältää myös hygieniapassikoulutuksen sitä tarvitseville. Koulutus on maksuton.
Opinnot alkavat yhteisellä Teams tapaamisella verkossa.
Koulutuksen ajoitus:
- 19.5.2025 klo 15–16 opintojen aloitus verkossa Teams -alustalla
- 26.-27.5.2025 klo 14–19
- 4.-5.6.2025 klo 14–19
- 19.-20.8.2025 klo 14–19
- 2.-3.9.2025 klo 14–19
- Työnäyte tehdään 16.9. TAI 17.9. KLO 14-19
Hakeutuminen
Opiskelijat koulutukseen valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä.
Lisätietoa:
Emmi-Maria Kemppe, puh. 040 548 99 13, emmi-maria.kemppe@redu.fi