Hygieniaosaamisen testi
Opiskelumuoto
Lähiopiskelu
Koulutustyyppi
Lyhytkurssit
Koulutusaika
16.5.2024 - 16.5.2024
Paikkakunta
Kemi
Haku päättyy
8.5.2024
Kohderyhmä
Elintarvikealalla työskentelevät
Paikkoja jäljellä
20
Opiskelumaksu
65,00 €
Toteutussuunnitelma
Elintarvikealalla työskentelevien on hallittava elintarvikehygienian perusasiat, jotta ruokaa osattaisiin käsitellä turvallisesti.
Työntekijä tarvitsee hygieniapassin, jos hän työssään käsittelee pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita elintarvikehuoneistossa (esimerkiksi kahvilat, ravintolat, suurkeittiöt, pikaruokaravintolat, elintarvikemyymälät ja elintarvikkeita valmistavat tehtaat).
Testi pidetään klo 15-16. Testiin osallistujan tulee todistaa henkilöllisyytensä.
Koulutuspaikka: Tietokatu 6, 94600 Kemi. Studiotalo, 2. krs, koulutusluokka Paapuuri.
Ilmoittautuminen testiin on sitova.
Peruuttamisehdot: Osallistuminen voidaan peruuttaa maksutta ennen viimeistä ilmoittautumispäivää. Peruminen tehdään kirjallisesti sähköpostilla pirjo.nissila@redu.fi. Jos peruutusta ei tehdä ollenkaan ja osallistuja jättää saapumatta koulutukseen, laskutetaan koko osallistumismaksu.
Lapin koulutuskeskus REDU:lla on oikeus peruuttaa koulutus, mikäli osallistujamäärä jää liian pieneksi.
Hinta: 65 € sis. alv 24 %
Mikäli teet kokeen englannin kielellä, ilmoita siitä hakulomakkeen kohdassa: "Lähiosoite" kirjoittamalla toiselle riville; "Englanninkielinen testi".
Koulutuksen järjestää REDU Edu Oy.
Tiedustelut: Pirjo Nissilä 040 6209693, pirjo.nissila@redu.fi