Hygieniaosaamisen koulutus ja -testi, Rovaniemi (työvoimakoulutus)
Opiskelumuoto
Lähiopiskelu
Koulutustyyppi
Työvoimakoulutus, ei tutkintotavoitteinen
Koulutusaika
22.8.2024 - 22.8.2024
Paikkakunta
Rovaniemi
Haku päättyy
8.8.2024
Kohderyhmä
Elintarvikealalla työskentelevät. Työvoimakoulutus (nro 721782) Lisätietoja: hannu.pekkala@redu.fi
Hakeutuminen
Koulutukseen hakeudutaan sähköisellä lomakkeella 8.8.2024 mennessä.
Koulutuksen tavoite
Elintarvikealalla työskentelevien on hallittava elintarvikehygienian perusasiat, jotta ruokaa osattaisiin käsitellä turvallisesti.
Työntekijä tarvitsee hygieniapassin, jos hän työssään käsittelee pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita elintarvikehuoneistossa (esimerkiksi kahvilat, ravintolat, suurkeittiöt, pikaruokaravintolat, elintarvikemyymälät ja elintarvikkeita valmistavat tehtaat).