Hygieniaosaamisen koulutus ja -testi
Opiskelumuoto
Lähiopiskelu
Koulutustyyppi
Lyhytkurssit
Koulutusaika
22.10.2024 - 22.10.2024
Paikkakunta
Rovaniemi
Haku päättyy
14.10.2024
Kohderyhmä
Elintarvikealalla työskentelevät. Lisätietoja: hannu.pekkala@redu.fi
Paikkoja jäljellä
18
Opiskelumaksu
160,00 €
Koulutuksen tavoite
Elintarvikealalla työskentelevien on hallittava elintarvikehygienian perusasiat, jotta ruokaa osattaisiin käsitellä turvallisesti.
Työntekijä tarvitsee hygieniapassin, jos hän työssään käsittelee pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita elintarvikehuoneistossa (esimerkiksi kahvilat, ravintolat, suurkeittiöt, pikaruokaravintolat, elintarvikemyymälät ja elintarvikkeita valmistavat tehtaat).
Koulutus alkaa klo 8.00 ja paikalla pitää olla klo 7.30 henkilöllisyyden tarkistamista varten. Testi alkaa klo 15-16.
Ilmoittautuminen koulutukseen on sitova.
Peruuttamisehdot:
Osallistuminen voidaan peruuttaa maksutta ennen viimeistä ilmoittautumispäivää. Peruminen tehdään kirjallisesti sähköpostilla pirjo.nissila@redu.fi. Jos peruutusta ei tehdä ollenkaan ja osallistuja jättää saapumatta koulutukseen, laskutetaan koko osallistumismaksu.
REDU Edu Oy:lla on oikeus peruuttaa tilaisuus, mikäli osallistujamäärä jää liian pieneksi.
Koulutuksen hinta: 160 € (sis. alv 25,5%).
Koulutuspaikka: REDU Lapin koulutuskeskus, Jänkätie 1, 96300 Rovaniemi
Tiedustelut: Pirjo Nissilä 040 6209693, pirjo.nissila@redu.fi