Erityisruokavalioiden toteuttaminen ammattikeittiössä, erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto, osatutkinto
Opiskelumuoto
Monimuoto-opiskelu
Koulutustyyppi
Oppisopimuskoulutus
Koulutusaika
6.5.2025 - 15.10.2025
Paikkakunta
Rovaniemi
Haku päättyy
27.4.2025
Kohderyhmä
Koulutus on tarkoitettu sinulle, jolla on Ravintola- ja cateringalan peruskoulutus sekä vähintään kolmen vuoden työkokemus ruokapalvelualalta.
Koulutuksen tavoite
Koulutus antaa valmiuksia
• suunnitella erityisruokavalioiden mukaisia ja eettiseen vakaumukseen perustuvia ruokalajeja ja aterioita
• valmistaa erityisruokavalioiden mukaisia ja eettiseen vakaumukseen perustuvia ruokalajeja ja aterioita
• toimia erityisruokavalioiden asiantuntijana työyhteisössä
Toteutussuunnitelma
Koulutus alkaa oppisopimuskoulutuksena 6.5.2025. Koulutusaika 5/2025-10/2025, riippuen opiskelijan henkilökohtaisesta suunnitelmasta. Koulutus sisältää neljä lähikouutuspäivää (6.5., 3.6., 19.8. ja 30.9.2025). Lähiopetus järjestetään Rovaniemellä, mutta työpaikkasi voi sijaita missä päin Lappia tahansa.
Oppisopimuskoulutus edellyttää koulutuksen ajan voimassa olemaa työsuhdetta suurtalous- tai ravintolakeittiössä tutkinnon tavoitteita vastaavissa työtehtävissä sekä pätevän voimassa työpaikkaohjaajan. Näytöt järjestetään työpaikalla. Koulutus on maksuton.
Koulutuksessa suoritetaan pakollinen tutkinnon osa:
- erityisruokavaliopalveluiden toteuttaminen ravintolakeittiössä, 50 osp
Hakeutuminen
Lisätietoja koulutuksen sisällöstä ja toteutuksesta:
Eveliina Hiltunen, puh. 040 623 6192, eveliina.hiltunen@redu.fi
Lisätietoja opiskelusta oppisopimuksella:
Sanna Lisko, puh. 040 186 3419, sanna.lisko@redu.fi