Ajankohtaiset uutiset

 • Taisto Arkko
  2.12.2022 Rehtori Taisto Arkko eläkkeelle Lapin koulutuskeskus REDUn rehtori Taisto Arkko siirtyi eläkkeelle. Läksiäisjuhlaa vietettiin Alaruokasen talolla 1.12.2022.
 • 29.11.2022 Uusia ammattilaisia Paljon onnea uudet ammattilaiset! Lapin koulutuskeskus REDUsta 1.9 - 31.10.2022 valmistuneiden uusien ammattilaisten nimet löydät täältä. Huom! Listalla on vain sellaisten henkilöiden nimet, jotka ovat antaneet luvan nimensä julkaisuun ja suorittaneet koko tutkinnon.
 • 22.11.2022 Lapin AMKin ja REDUn tutkimukselle kunniamaininta Ammatillisen koulutuksen tutkimuspäivillä Ammatillisen koulutuksen tutkimusseura Ottu ry palkitsi kunniamaininnalla Lapin ammattikorkeakoulun ja Rovaniemen koulutuskuntayhtymä REDUn yhteisen tutkimuksen.
 • 22.11.2022 Ammatillisen koulutuksen tutkimuspäiviä vietettiin Rovaniemellä Valtakunnallisia ammatillisen koulutuksen tutkimuspäiviä vietettiin Rovaniemellä 9.-10.11.2022. Päivät järjestettiin yhteistyössä REDUn, Lapin ammattikorkeakoulun ja Lapin yliopiston kanssa.
 • 16.11.2022 Teemu Koponen on vuoden oppisopimusopiskelija Sallalainen Teemu Koponen palkittiin vuoden oppisopimusopiskelijana valtakunnallisessa Opetus- ja kulttuuriministeriön seminaarissa. Teemu on opiskellut Lapin koulutuskekus REDUssa lähihoitajaksi oppisopimuksella.
 • Kampaaja ja asiakas kommunikoivat puhelimen tulkkaussovelluksen avulla.
  7.11.2022 Hius- ja kauneudenhoitoalalla osoitettiin auttamisenhalua REDUn hius- ja kauneudenhoitoalan opiskelijat ovat saaneet viime viikkoina harjoittaa taitojaan tärkeän asian äärellä, kun asiakkaiksi on tullut Ukrainasta sotaa paenneita henkilöitä. Heille on saatu tuottaa pieniä iloja vaikeiden aikojen keskellä tarjoamalla hiustenhoidon palveluja sekä käsi- ja jalkahoitoja.
 • 28.10.2022 Luonnonvaratuottajan ammatti antaa uudenlaisia mahdollisuuksia työllistymiseen Luonnonvaratuottajaksi valmistuneen Katja Piiraisen polun varrelle on sisältynyt työskentelyä kukkakauppiaana sekä hoiva-alalla. Uudessa ammatissaan hän näkee hyvät mahdollisuudet hyödyntää myös aiempaa osaamistaan.
 • Urheiluhieroja Jani Turunen
  28.10.2022 Hierojan ammattiin laaja osaaminen koulutuksen kautta Jani Turunen on opiskellut itselleen monipuolisen kattauksen osaamista hierojan työssä toimimiseen. Hierojan työn ohella hän on laajentanut osaamistaan opiskelemalla kaksi erikoisammattitutkintoa.
 • 7.10.2022 Metsäalan toimijat tutuksi Kemijärvellä REDUn Kemijärven toimintayksikkö järjesti Metsäpäivän keskiviikkona 5.10.2022 yhdessä Sallan 4H-yhdistyksen sekä muiden alan toimijoiden kanssa. Tapahtumassa esiteltiin metsäalan koulutusta sekä metsän virkistys- ja hyötykäyttöä Itä-Lapin ysiluokkalaisille.