Ajankohtaiset uutiset

 • 11.1.2022 Ajankohtainen koronaohjeistus REDUssa Tiedote REDUn opiskelijoille ja henkilökunnalle ajankohtaisista ohjeista ja turvallisuudesta huolehtimisesta 11.1.2022.
 • Palvelu- ja hyvinvointirobotit Emma ja Nao.
  22.12.2021 Hyvinvointiteknologiaa tutuksi REDUn Porokadun toimintayksikköön on saatu mittava määrä erilaista hyvinvointiteknologian laitteistoa. Hankintojen takana on Hyteko-hanke, jonka tarkoituksena on vahvistaa hyvinvointiteknologiaosaamista koulutuksessa ja Lapin alueen työelämässä.
 • Testausmatto testikäytössä.
  20.12.2021 Rovaniemelle rakentuu liikunnan ja urheilun osaamiskeskittymä Testaus, taitovalmennus ja liikunta ja hyvinvointi ovat kansainvälisesti nousevia aloja. Ounasvaaralle rakennetaankin nyt fyysisen testauksen ja taitovalmennuksen osaamiskeskittymää.
 • Sanni tietokoneen äärellä.
  20.12.2021 Sanni Salpamäki palkittiin stipendillä Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA palkitsi liiketoimintaa opiskelevan Sanni Salpamäen stipendillä.
 • Kuvassa seisovat Saija Niemelä-Pentti, Vesa Haapala, Matti Pöykkö ja Sari Manninen.
  17.12.2021 Maatalousalan stipendirahasto luovutettiin MTK-Rovaniemelle Rovaniemen koulutuskuntayhtymä REDU luovutti yli 30 000 euron suuruisen stipendirahaston MTK-Rovaniemelle. Rovaniemen manttaalikunnan stipendirahastoa on käytetty maatalousalan opiskelijoiden tukemiseen.
 • Metsäkone metsätyömaalla.
  14.12.2021 Metsä Group solmi kumppanuussopimuksen REDUn, Lappian ja Lapin ammattikorkeakoulun kanssa Metsäteollisuuden investoinnit Pohjois-Suomeen lisäävät alan osaajien kysyntää. Uuden sopimuksen tarkoituksena on tiivistää yhteistyötä oppilaitosten kanssa.
 • Annika seisomassa bussin ovella.
  24.11.2021 Töihin tien päälle Linja-autonkuljettajia tarvitaan jatkuvasti, ja nyt on hyvä aika kouluttautua alalle. Annika Aikio opiskelee logistiikan perustutkintoa, ja tulevaisuus näyttää töiden osalta valoisalta.
 • Niko Pimiä ja Miikka Lehto pelikoneiden ääressä.
  22.11.2021 Tavoitteellisuutta e-urheiluun Pilottikoulutuksessa REDUn opiskelijat voivat suorittaa e-urheiluopintoja osana ammatillista perustutkintoaan.
 • Mikko Hokkanen työn ääressä.
  17.11.2021 Mikko Hokkanen on vuoden työpaikkaohjaaja Rovaniemeläinen Mikko Hokkanen Cafe & Bar 21:stä palkittiin vuoden työpaikkaohjaajana valtakunnallisessa ammatillisen koulutuksen seminaarissa. Mikon panostus on vienyt useita Lapin koulutuskeskus REDUn opiskelijoita eteenpäin ammatillisen kehittymisen tiellä.
 • 12.11.2021 Ammattikasvatuksen aikakauskirjan vuoden artikkeli 2020 Ammattikasvatuksen aikakauskirjan toimituskunta on valinnut vuoden 2020 artikkeliksi Lapin koulutuskeskus REDUn tutkijan Solja Upolan sekä Lapin yliopiston tutkijoiden Marjaana Kangaksen ja Heli Ruokamon artikkelin ”Kohti työelämätaitoja — Ammatillinen opiskelija oppijana työelämän projekteissa”.