Napapiirin sankarit hauskuuttavat Ihmeellisessä kilpailussa

20.12.2022 julkaistu

Ensihoidon opiskelijat Janina, Mona ja Anna osallistuvat ensihoidon erikoislehden Systolen somekilpailuun tekemällä opiskeluunsa liittyviä päivityksiä.

Ihmeellinen kilpailu on ensihoidon opiskelijoiden somekisa, jossa on mukana joukkueita ympäri Suomen. Kilpailupostauksia julkaistaan Systolen Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa. Postauksilla tavoitellaan mahdollisimman suurta näkyvyyttä. Voittajajoukkue saa liput ensi kevään akuuttihoitopäiville Hämeenlinnaan.

REDUsta kilpailussa on mukana Napapiirin sankarit -joukkue, eli Mona Heino, Anna Venho ja Janina Pyrrö. He opiskelevat REDUssa ensihoitajiksi, ja heillä jokaisella on taustallaan hoitoalan koulutus jo ennestään.

- Me innostuttiin heti kun kuultiin tästä kilpailusta. On kiva saada jotain hauskaa lisää tähän opiskeluun, Mona kertoo.

Napapiirin sankarit ovat julkaisseet kilpailuun kolme päivitystä tähän mennessä. Ensimmäisessä päivityksessä joukkue esiteltiin Instagramissa, toinen päivitys kertoi pelastuspalveluseminaarista Saariselällä, ja kolmannessa päivityksessä taukojumpataan kipsaustunnin lomassa TikTokissa.

Myös opiskelukaverit ovat seuranneet innolla kisajoukkueen menestystä, ja he auttavatkin mielellään julkaisujen teossa jos tarvitaan assistenttia vaikkapa kuvaamisessa.

- Meillä on kyllä ollut naurussa pitelemistä kun näitä julkaisuja ollaan tehty. Nyt otetaan kisassa kova loppukiri, sillä päivityksiä tulee vielä maaliskuuhun asti kuukausittain, Napapiirin sankarit kertovat.

Seuraava julkaisu on tulossa eetteriin tammikuussa. Suunnitelmat ovatkin sen osalta jo pitkällä. Sen verran paljastettakoon, että julkaisu tulee TikTokiin, ja se tulee perustumaan tunnetun jouluelokuvan juoneen. Ja tuleepa siellä vilahtamaan itse joulupukkikin.

Joukkueet saavat pisteitä kilpailussa julkaisujen levikistä, jaoista, reaktioista, uusista seuraajista ja kommenteista. Lisäksi jury jakaa bonuspisteitä jokaisen tehtävän jälkeen. 

Ensihoidon opiskelijat poseeraavat
Ensihoitajaopiskelijat Anna Venho, Janina Pyrrö ja Mona Heino ovat Napapiirin Sankarit. 

Katso Napapiirin sankareiden postaukset:
Esittelypäivitys
Pelastuspalveluseminaarissa
Kipsaustunnin taukojumppa

Ihmeellisen kilpailun alustat:
Facebook: @SystoleLehti
Instagram: @systole_lehti
TikTok: @systole_lehti
#ihmeellinenkilpailu #ahp2023