Työnantajien ja opiskelijoiden suora sähköinen kohtaamispaikka REDUssa on Tiitus!

25.2.2022 julkaistu

Ammatillisen oppilaitoksen opiskelijat aloittavat työelämään kiinnittymisen varhain lähtemällä jo opintojen alkuvaiheissa opintojaksoihin kuuluville työelämäjaksoille. Opiskelijat tekevät lisäksi paljon yhteistyöprojekteja työelämän kanssa ja kesät kuluvat monella kesätöiden parissa.

Lapin koulutuskeskus REDU tarjoaa sekä opiskelijoille että työnantajille täysin suoran väylän löytää toisensa Tiitus-sovelluksen muodossa. Tiitus on paras mahdollinen väylä työnantajalle ja harjoittelijalle kohdata ilman välikäsiä!

Opiskelijalle Tiitus toimii parhaiten mobiilisovelluksen kautta, jonka jokainen opiskelija pääsee lataamaan ilmaiseksi puhelimelleen. Tiitus-profiilinluonti käy käden käänteessä ja opiskelija voi kerran hyvin tehdyllä profiililla hakea työ- ja harjoittelupaikkoja koko opintojensa ajan sekä vielä vuoden opintojen päätyttyä! Profiilit on myös helppo päivittää osaamisen karttuessa muutamassa minuutissa parilla klikkauksella. Näin luot profiilin

Työnantajalle Tiitus toimii parhaiten nettiselainversiona. Tiituksessa työnantaja voi maksutta luoda työnantajaprofiilin, julkaista harjoittelu-, projekti, ja työpaikkailmoituksia sekä selata REDUn opiskelijaprofiilipankkia. Luomalla profiilin Tiitukseen ja ilmoittamalla omat avoimet paikkasi varmista myös niiden näkyvyyden REDUn kaikkien toimiyksiköissä, jotka alkavat vuoden 2022 aikana pyörittää avoimena olevia työpaikkoja käytävien info-ruuduissa. Ilmoittamalla työ- ja harjoittelupaikat Tiitukseen varmistat, että tavoitat Lapin tulevat ammattilaiset jo heidän opiskelujensa aikana sekä siinä sivussa kasvatat oman yrityksesi imagoa.  Luo oma profiilisi Tiitus oppilaitokset

Tiesitkö, että REDUn opiskelijoiden ikäjakaumassa jopa 2/3 REDUn opiskelijoista on aikuisopiskelijoita, mukaan lukien mm. alanvaihtajat, jatko-opiskelijat sekä täydennyskoulutusopiskelijat? Löydät myös heidät Tiituksesta!

Apua Tiituksen kanssa? Ota yhteys: Milla Ristonmaa, milla.ristonmaa@redu.fi 040 558 8952